31 Ocak 2014 Cuma

Aşkım Aşkım - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Zümrüt ve Şener restoran işleten bir çifttir. Kızları Layla ile restoranın üstünde bulunan evde yaşamaktadır. Şener Zümrüt’ten çok çekinmekte hem de çapkınlıktan vazgeçmemektedir. Restoranın Japon aşçısı Makiko ve yeni aşçı Hadise arasında bir rekabet olacaktır. Garson Necati bir yandan türkücü olma hayalleri kurup bir yandan da Layla’ya platonik bir aşk beslemektedir. Gözde ise hem Şener’in sarkıntılıklarından kurtulmaya hem de Zümrüt’ün gözüne girmeye çalışacaktır.


Aşkımızda Ölüm Var - Yerli Dizi Online izle


Aynalı Tahir - Yerli Dizi Online izle


Ayrılık - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu
Karadeniz havzasındaki Türki Cumhuriyetlerinin tümünü kapsayan kardeşlik, dil, din ve tarih birliğini vurgulayan Türkiye'nin bölgedeki birleştirici unsurunu işleyen içinde aşk, macera, entrika ve doğal gaz boru hattı konu edinen bir yapım. Türkiye’de ilk kez TRT için yedi ayrı ülkede yedi başrol oyuncusunun yer adlığı muhteşem bir dizi…



Baba Evi - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Aslen Orhan Kemal’in “Küçük Adamın Romanı” adını taşıyan üçlemesinin ilk kitabından uyarlanmış olup, seri “Avare Yıllar” ve “Cemile” ile devam eder.
Yönetmeni Yusuf Kurçenli'dir. Jenerik içerisinde çalan Baba Evi şarkısını Aşkın Nur Yengi seslendirmiştir
Bir ailenin yaşadığı olaylar silsilesini anlatır. Baba Mahmut, anne Nurten, Kızlar Bilge, Safiye, erkek çocuklar Çetin, Metin ve eşleri Oya ile Zeliha'nın yaşamları üzerine kuruludur. Küçük kız evlât Bilge’nin aile bireyleri ve özellikle babası ile olan anlaşmazlıkları ve aile bireylerinin birbirleri ile olan ilişkileri dizinin ana konusudur.



Baba Ocağı - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Halil Efe, Muğla Beşparmak köyünde çiftçilik yapmaktadır. Murat ve Güven isimli ikiz oğulları vardır. Onları İstanbul’ da okutan Halil Efe’nin tek arzusu oğullarının iyi birer ziraat mühendisi olarak köye dönmeleri ve işlerin başına geçmeleridir. Ama çocukların asıl derdi Ziraat okumak değil, müzisyen olabilmektir. Bunun içinde arkadaşları Alp, Ersoy ve Cem’le birlikte bir grup kurmuşlardır. Bir süre sonra Halil Efe, çocukların iki senedir devamsızlıktan kaldığını öğrenince Murat ve Güven’i önüne katarak köyün yolunu tutar. Şehir hayatına alışmış Murat ve Güven başına köyde birçok trajikomik olay gelir.



Babam Sağolsun - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Börekçi dükkanı olan Ali'nin çocukları için ayrı idealleri, çocuklarınsa babalarının bu ideallerine uymayan ayrı hayali var. Diş hekimi olmasını beklediği kızı müzisyen, börekçi olmasını ve mesleğini devretmek istediği oğlu farklı hayatın peşinde… Hayriye'yse ataerkil aile yapısını bozmayan anne rolü ile karşımızda; “Babanız bilir…”
Börekçisini bırakmayı düşlediği oğlu dükkandan ayrılmayı planlıyor. Evlenmesini beklediği kızıysa inatla beyaz atlı prensini bekliyor. Hayırsız damadıyla da başı dertte olan Ali bu büyük aileyi bir arada tutmak için sürekli çaba sarf ediyor. Anne Hayriye Hanım'sa her Türk ailesinde olduğu gibi bütün bu çatışmanın ortasında ara bulucuk görevi üstleniyor.


Bahar Dalları - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Babadan kalma konağında, eşi Ekber’in yıllar önce aniden ortadan kaybolmasından sonra, kızı Bahar ile birlikte yaşayan Güzide’nin hüzünlü hikâyesi.
Güzide’nin hayatı kızı Bahar’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesiyle kâbusa dönmüştür. Güzide; en yakın arkadaşı Bilge’nin çabaları, eşi Ekber’in geri dönüşü ve daha önce hiç tanımadığı dört kişinin yanına gelişi ile hayata yeniden sarılmaya çalışmaktadır.
İzleyenlere yaşamın değerini, acı tatlı yönlerini tüm ayrıntıları ile zengin bir mozaik olarak sunan, sürükleyici ve etkileyici senaryosu, güçlü kadrosu ile her bölümü sinema filmi tadında izlenecek bir yapım…



Başımıza Gelenler - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Karısının kendisini terk ettiğini kokpitte telsizden öğrenip bunalıma giren ve yolcu uçağını Londra'da köprünün altından geçiren Pilot Zühtü hava değişimi alarak babası Masum Bey'in yanına taşınır.
Masum Bey oğlunu oyalansın diye kuru temizleme dükkanına müdür atar. Zühtü eşinin kendisini terk ettiği duyulsun istemez. Ancak babası biraz pırtı çene olduğu için haber bütün mahalleye yayılır, hatta Çin'den bile geçmiş olsuna gelenler olur.



Belalı Baldız - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Eskişehir'’de mütevazı bir hayat yaşayan ev kadını Dilek (Berna Laçin) ve dişçi eşi Faruk (Kenan Işık) ile üç çocuklarının hayatı, liseden sonra ünlü olmak için İstanbul'’a giden teyze Arzu’'nun (Nurgül Yeşilçay) yanlarına taşınmasıyla mahvolur.
Belalı Baldız'da, her ne olursa olsun birbirlerini aslında çok seven iki kızkardeşin farklı karakterlerinin çarpışması, sorumsuz baldızdan sürekli kurtulmaya çalışan Faruk'’un duruma isyanı ve bu karmaşada devam ettirmeye çalıştıkları aile yaşantıları işleniyor.



Belalım Benim - Yerli Dizi Online izle




Benim Annem Bir Melek - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Ev hanımı Anne Neriman (Oya Başar); emekli dolmuş şoförü baba Cahit (Tarık Ünlüoğlu) ; baba mesleğini devam ettiren ve hala ailesiyle yaşayan büyük çocuk Metin (Şehsuvar Aktaş); karşı dairede oturan küçük oğlan Çetin (Ali Sunal); Çetin’in eşi Ece (Dolunay Soysert) ; Çetin’in patronu Hayrunisa Hanım (Nilgün Belgün); Metin’in nişanlısı Nalan (Ayçin İnci); Metin’in dolmuş durağının kahyası Bir-İki Sami (Bahtiyar Engin); dolmuş şoförü Artiz (Ufuk Özkan) ile çok eğlenceli bir hayatın penceresi açılacak… Cadılığına çok cadı, ama bir o kadar da tatlı bir kaynananın etrafında, kocaman, mutlu ve çok komik bir aile !


Benim için Ağlama - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Revan ile Salih İstanbul yakınlarında bir kasabada yaşamaktadırlar. Çiftin üç çocuğu vardır. Kasabanın zenginlerinden olan Aziz, Revan'a gençliğinden beri aşıktır. Aşkına karşılık göremeyince Ender ile evlenmiştir. Salih ve Aziz'in arasında her konuda büyük bir rekabet vardır.


Beyaz Gelincik - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Bembeyaz bir deniz görünümündeki uçsuz bucaksız pamuk tarlalarıyla Aslanbaş’lar, Adana’nın en zengin ailelerinden biridir. Binlerce dönüm pamuk tarlasının sahibi olan bu aile büyük bir çiftlik evinde yaşamaktadır. Aslanbaş Holding’in esas gözbebeği pamuktur. Pamuk gözbebeği olsa da diğer alanlarda da başarıyı yakalamışlardır. Aslanbaş’ların hizmetinde binlerce kişi çalışmaktadır. Tarlalarda ırgatlar, çiftlik evinde hizmetçiler, fabrikada işçiler, holdingteki çalışanlar… Aslanbaş Ailesi; ana-babaları ölmüş olan dört erkek kardeşten oluşur. Hikayemizin merkezinde de bu dört kardeş vardır.
Halil Aslanbaş (Altan Erkekli): Ailenin en büyük kardeşidir, 45 yaşındadır. ODTÜ Mimarlık mezunudur. Hayali, yurtdışında rahat ve kendince yaşamak, mimarlık yapmak olsa da en büyük erkek kardeş olarak; topraklarını bırakıp gitmesine izin verilmemiştir

Berivan - Yerli Dizi Online izle


Bez Bebek - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Hikaye Oyuncaklar Ülkesi adlı yerde yaşayan bez bebek Nana'nın 100. yaş gününde insan olmayı dilemesiyle başlar. Ama Oyuncaklar Ülkesinde yaşayan Şoker de 100. yaş gününde insan olmayı dileyecekti. Ama bir dilek yalnızca 1 kez dilenmektedir. Bu yüzden Şoker Nana'nın düşmanı olur. Başperi Kulina Nana'ya dünyaya gitmesi için bir iksir hazırlar. Ama Şoker bu iksiri çalıp çoğaltır. Bu sayede Şoker'de dünyaya gidebilmektedir. Nana eski sahibi olan Makbuş'un yanında yaşamaya karar verir. Ancak insan olmasının bazı şartları vardır. Sırrını sadece 3 kişi öğrenebilir, 4. kişi öğrenirse Nana bir bez bebeğe dönüşüp sonsuza kadar dünyada kalacaktır. Nana'nın sırrını ilk öğrenen Yağmur ile Emre olmuştur. Nana iş aradığını, Makbuş'un bir akrabası olduğunu söyleyerek onların evinde kalmaya başlar. Nana her geceyarısında bez bebeğe dönüşmekte, sabah yine insan olmaktadır. Nana Yağmur ile Emre'nin babası Hakan'a aşık olur. Ama Hakan'ın Simge adında çok kötü biriyle evleneceğini öğrenir. Simge ile evlenince Simge çocukları yatılı okula gönderecek, Makbuş'u huzur evine gönderecek ve Nana'nında o evde kalmasına izin vermeyecektir. Fakat Hakan Nana'yı gördükten sonra ona aşık olur ama bunu Nana'ya bir türlü söyleyemez. Bu nedenle de Simge'den vazgeçer, düğünü elinden geldiğince ertelemeye çalışır. Simge ve kızı Özge, Nana'yı hiç sevmemektedir ve Şoker Nana'nın insan olmaması içn hep uğraşmaktadır. Ama Nana tamamen insan olmadığından sihir yaparak son anda kurtulmaktadır. Genellikle Kulina'dan yardım istemektedir. Kulina bir gün dünyaya geldiğinde Emre ile Yağmur'un okul müdürlerine aşık olur. Bu nedenle sık sık dünyaya gidip gelmeye başlar ve o da Nana'ya yardım eder.


Bıçak Sırtı - Yerli Dizi Online izle


Bir Bulut Olsam - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır. Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.



Bir Dilim Aşk - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Eşini kaybeden Nehir altı yaşındaki kızıyla beraber yaşayan bir pastane işletmecisidir. Ferit ünlü bir estetik cerrahtır bir gün yolları kesişir ve aralarında büyük bir sürtüşme başlar. Ancak bu sürtüşme başlayacak yeni bir ilişkinin habercisidir


Bir Günah Gibi - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

1940’ların atmosferinde İstanbul’da yaşayan ortahalli bir ailenin yaşamı...
Seneler önce Rusya’dan kaçmak suretiyle Türkiye’ye yerleşmiş olan baba Cihangir, eşinin ecnebi alışkanlıklarına ayak uydurmaya çalışan anne Mualla ve iki kızkardeş Benan ile Figen... Herkesin gözünde mutlu bir aile gibi gözükseler de onları içten içe büyük bir çöküşe götüren tutkulu mizaçları olacaktır.Karakterleri aldıkları kararları, aldıkları kararlar da kaderlerini belirlerken acı hep yanıbaşlarındadır. Cihangir’in Benan’a karşı zaaf derecesinde duyduğu düşkünlük, Benan’ın babasına taparcasına beslediği hayranlık, ebeveynler arasında evlat ayrımcılığına yol açmıştır. Benan, babasının; Figen, anasının kızı olmuşlardır. Benan ağırbaşlı ve sevgi dolu yapısı ile bu durumun üstesinden gelmeyi başarsa da aynı şey Figen için geçerli değildir. Ablasını hastalıklı bir şekilde kıskanan Figen büsbütün acımasız ve bencil birisine dönüşmüştür. Öyle ki söylediği yalanlar ve hazırladığı kumpaslar ile ablasının aslında yaşaması gereken kaderi tamamen değiştirip onu büyük bir girdabın içerisine itecektir.


Bir Yıldız Tutuldu - Yerli Dizi Online izle


Bitmeyen Şarkı - Yerli Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Kavuşma zamanındayız aşkın... Acılı bir çocukluğun, ardından 15 yaşında karabasana dönüşen bir hayatın kahramanı Feraye... Her şeye rağmen hayata tutunmaya çalışan bir savaşçı o... Kaybettiği oğluna kavuşmayı hayatının en büyük amacı yapan bir anne... Bu uğurda tüm kötü sözlere, tüm ön yargılara inat, şarkıcılık yaptığı pavyonda tertemiz yaşamayı beceren bir kadın... Üstelik yaman bir aşk ile kesişecek yolu. Ege'li zengin bir ailenin oğlu olan Yaman ile tanışması hayatı ile ilgili tüm dengeleri alt üst edecektir. Sakladığı yalan Feraye'nin hayatındaki ilkleri de alıp götürmek üzeredir... İlk aşk, ilk heyecan... Oysa adına kader denen bu karşılaşma, kavuşmayı hayal ettiği her şeyi de Feraye'nin hayatına getirir... O farkında olmasa da...



Bizim Ev - Yerli Dizi Online izle


Bizim Evin Halleri - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Bizim Evin Halleri aşk, sevgi, dostluk, dayanışma gibi her yaş grubuna hitap eden konuları ve seçkin oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Ekranların ve Türk tiyatrosunun tecrübeli oyuncuları Beyhan Saran, Meral Niron, Ergun Uçucu, Nusret Çetinel, Hülya Gülşen Irmak, Şebnem Gürsoy ve genç kuşaktan birçok parlak isim kadroda yer alıyor.



Bizim Mahalle - Yerli Dizi Online izle


Bizimkiler - Yerli Dizi Online izle




Dizinin Konusu

Birbirine sevgi ile bağlı 3 okul arkadaşı, Pelin, Gül ve Ayşe yaşamın zor yollarında birbirlerine destek verirler... Her biri kendisine farklı bir yaşam doğrultusu çizmiş olan bu 3 arkadaşın fırtınalı yaşamlarının anlatıldığı bu dizi aşk, ihtiras, nefret ve dostluğun içiçe geçtiği epik bir destanı, yaşamın ta kendisini anlatıyor...Dizi, bir apartmanda oturan, yöneticisinden kapıcısına kadar 7 farklı ailenin gündelik yaşamını, birbirleriyle ilişkilerini ve eksen ailenin, iş ve akrabalık ilişkilerini konu etmektedir. Gündelik yaşam içindeki sıcak, gerilimli, tartışmalı olayları “durum komiği” içinde aktarmaktadır.
Apartmanın beceriksiz ama titiz, herkesi ve her şeyi denetim altında tutmaya çalışan yöneticisi Sabri bey; kapıcılığı küçük avantalarla besleyerek kazanç kapısı haline getirmiş, bunun yanında dışarıda çevirdiği işlerle de köşe dönmeye çalışan, dalavereci kapıcı Cafer’le her gün sürtüşmektedir.
Bütün dizi boyunca süren bu çekişmenin yanında ailelerin kendi içlerindeki ve aralarındaki ilişkiler de bütün bölümlerde ayrı ayrı sergilenmektedir.
Yönetici Sabri, karısı Ayla’nın hırçınlıklarıyla uğraşmaktadır.
Şükrü ve ailesi orta sınıf bir ailenin sorunlarıyla iç içedir. Oğulları Ali’nin iş bulma ve evlenme sorunları; kızları Bilge’nin ve kocasının iş ve işsizlik sorunları ailenin yaşamını renklendirir.
Şükrü, ağabeyi Şevket’le ortak çalışmaktadır. İşyerlerindeki tipler, yağcı, dedikoducu muhasebeci Ergun, baba yadigarı Abbas efendi ve aralarındaki çekişmeler ve iki kardeşin bitmez tükenmez iş çekişmeleri; başarıları, başarısızlıkları sıradan insanların iş yaşamını yansıtmaktadır.


Böyle mi Olacaktı - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Birbirine sevgi ile bağlı 3 okul arkadaşı, Pelin, Gül ve Ayşe yaşamın zor yollarında birbirlerine destek verirler... Her biri kendisine farklı bir yaşam doğrultusu çizmiş olan bu 3 arkadaşın fırtınalı yaşamlarının anlatıldığı bu dizi aşk, ihtiras, nefret ve dostluğun içiçe geçtiği epik bir destanı, yaşamın ta kendisini anlatıyor...



Bu Kalp Seni Unutur Mu - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Hem geçmiş hem de bugün... "değişim" "savrulma" "yalnızlaşma" ve "farkındalık" duyguları ile birlikte...
12 Eylül öncesi yaşanan siyasi olaylar 1980 yılından sonra artık eskisi gibi devam etmeyecektir. 68 kuşağının ve kısmen 78 kuşağının masumiyeti artık kaybolmuştur. Özel ilişkilerde de bunu hissederiz. Aşklar, arkadaşlıklar, aile ilişkileri değişim geçirmektedir. İnsanlar birey olmanın farkına varırken bencilliğin sınırında gezmeye başlamışlardır. "Serbest rekabet" özel ilişkiler de dahil her durum için söz konusudur.


Bütün Çocuklarım - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Ali Yahya, Erzincan'da doğmuş ve büyümüştür. Beşik kertmesi olan Hülda ile birbirlerini hiç sevmeden, töredir diye evlenmişler ama 30 yıllık evlikleri boyunca birbirlerine hep saygılı olmuşlardır.
Hülda uzun zamandır yaşadığı hastalığa yenik düşer ve hayata veda eder.
Bu cenaze bütün aile bireylerini bir araya getirir. Ve bazı sırların ortaya çıkmasına vesile olur.
Üstelik Hülda'nın ölümü, Ali Yahya'nın ailesindeki herkes için yepyeni başlangıçların işaretidir.


Cadde - Yerli Dizi Online izle


Canan - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Sevimli, küçük bir kız iken, doğduğu köyünden ve biricik annesinden koparılıp, evlatlık olarak alınan Canan’ın tozpembe hayatı, bir yıl başı gecesi kabusa döner… Hayatının belki de en mutlu gecelerinden birinde… Gençliğinin ve güzelliğinin baharında… Sanki her şey tersine dönmeye başlar hayatında. Sevdiği, saydığı… Yakını bildiği herkes, bir anda sırtını döner ona…
Sonunda da istemediği bir evliliğe zorlanıp, karnında bebeğiyle bir paçavra gibi atılıp yaşadığı evden uzaklaştırılır… Biricik aşkı Selim’e veda bile edemeden…
Uğradığı haksızlıkların, ağır saldırının, hiçe sayılmanın, onursuzluğa mahkum edilişinin, bedensel, ruhsal, tarifsiz acılarıyla kavrulan Canan, bu acılarla olgunlaşır. Yaşadıklarını ise asla unutmaz. Yıllar sonra… Çok zengin olup, kaybettiklerini geri almak, ona eziyet edenlere dersini vermek için çıkıp gelir.


Canım Babam - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Kerem, kendisini yetiştiren hocasının kızına yardımcı olunca başı belaya girer. Çünkü ikoncan Melis, doktor-hasta ilişkisini abartıp Kerem'e asılmaya başlamıştır. Asılmakla kalmayıp, Kerem'in evine gelmeye, Pınar'ı kendisine benzetmeye ve hatta gizliden evlilikle planları yapmaya başlamıştır. Kerem'in birkaç nazik uyarısı yanlış anlayan ve daha da gaza gelen ikoncan Melis'i ancak Ömer'in planladığı evcilik oyunu durdurabilecektir. Bakalım Cansu'yla Kerem, birbirlerini görür görmez aşık olmuş bir çifti oynayabilecekler midir?


Canısı - Yerli Dizi Online izle


Cennetin Sırları - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Seneler önce gençlik ateşiyle tutuşan 6 genç hayalleri ve ideallerinin peşinde koşmak üzere hayata atılır.
Kiminin sıradan hayalleri vardır. Kimi de dünyayı avucunun içinde tutmak ister. Aradan geçen vakit, hayaller kadar hayal kırıklığı da getirir. Kimilerinin mutluluğu, başkalarının mutsuzluğu anlamına gelince işler karışır. Geçmişte yaşanan bir olay hiç konuşulmasa da peşlerinden gelir. O gece ne olmuştu, kimin hayatı altüst olmuştu, kimin suçu vardı? Yanıtlar, gün geçtikçe ortaya çıkarlar. Bunlar da yeni soruları beraberinde getirirler

Cumhuriyet - Yerli Dizi Online izle


Çakıl Taşları - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Ekrem zeki ama hayta. Cenger çalışkan ama panik. Sevil azim abidesi ama bilgisiz. Ayçin güzel ve tembel. Cihan zeki ama amaçsız. Üniversite sınavında başarısız olurlar. Kendileri, aileleri, gelecekleri için bütün umutları tükenir. Tam da her şeyin bittiğini sandıkları yerde karşılarına muhteşem bir fırsat çıkar. Özel bir üniversiteyi burslu olarak kazandıklarını öğrenirler. Böylece yolları kesişir. Bu yeni bir başlangıçtır. Sonun başlangıcı


Çapkın - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Çapkın zamanın çoğunu arkadaşları Toski ve Kösükle geçirir. Çapkın'ın en büyük hayali babasından kalma eski pır pır uçağı tekrar uçurabilmektir.
Toski, Kösük ve Çapkın eski bir depoda bulunan babadan kalma bu uçağı çalıştırabilmek için uğraş verirler. Uçağın bulunduğu bu depo onların buluşma noktasıdır.
Çapkın meyhane de arkadaşları ile eğlenirken, başına gelen bir olaydan ötürü artık onun eskisi gibi çapkınlık yapamadığı söylenir ve Çapkın ile mahalleli bir iddiaya girer, Çapkın mahalleden geçen ilk bayanın ilgisini çekecek ve onunla flörte başlayacaktır. Mahalle esnafı gözü yolda ilk kim gelecek diye beklerken motorlu biri gelir kadın mı erkek mi diye düşünürlerken, motordan Özlem Conker iner, Çapkın onun ilgisini çekmek için kör numarası yapar, Özlem Conker'de Çapkın'ın bu durumuna üzülüp ona yardım eder, Çapkın'ın numara yaptığını anlayınca çok kızar ve gider.


Çekirdek Aile - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Diş hekimliği yapan Sedat Çekirdek ile eşi Zeynep , çocukları Yüksel, Begüm ve Ali'in komik maceraları...



Çemberimde Gül Oya - Yerli Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Mehmet, kendi hallerinde geçimlerini küçük bir kumaşçı dükkanıyla sağlayan ailesiyle kavga etmiş, bir oda arkadaşıyla, konağının tüm odalarını kiraya veren Madam'ın konağında yaşamaktadır. Bu konak, her bir odasında barındırdığı rengarenk tipleriyle izleyenlere apayrı hikayeler sunacak olan dizinin ana mekanıdır. İlerleyen bölümlerde Mehmet ve Yurdanur'ın da yuvası olacak olan bu mekanda üç aile daha yaşamaktadır. Birinci aile, kızı ve damadı Almanya'da işçi olan, hafif tatlı kaçık Suna Hanım, küçük torunu Ercan ve İstiklal savaşı gazisi bunak Gazi dede'den oluşan Egeli ailedir. Gazi Dede, eve gelen yabancıların Rum Ajanı olduğunu düşünen, Atatürk'ün öldüğüne inanmayan konağın doğal komiğidir. İkinci aile Urfa'dan göçmüş Sultan, 17 yaşlarındaki güzel kızı Zarife ve fabrikada ustabaşı olarak çalışan maço baba İbrahim'dir. Üçüncü aileyse, pavyonda ses sanatçısı olan Canan Cansev ve dostu Selo'dur. Bu takma atlı ve herkesin fahişe gözüyle baktığı genç kadın, aslında temiz ve saf bir kasaba kızıdır. Konağın sahibi Madam Niki arada kira almaya uğrayıp, evdeki cümbüşe dedikodularıyla renk katan renkli bir azınlıktır.




Çılgın Bediş - Yerli Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Lise yıllarında aynı sıralarda ve aynı mahalleden oturan gençlerin, arkadaşlık, sevgi, ihtiras, çılgınlıklarla geçen serüveni



Çifte Bela - Yerli Dizi Online izle


Çocuğun Var Derdin Var - Yerli Dizi Online izle


Dayı - Yerli Dizi Online izle [ Eski Versiyon]


Dizinin Konusu

Ali bir gazetede karikatürist olarak çalışmaktadır. Çizdiği karakter "Dayı" da kendi yaşamını anlatmaktadır. Ali'nin dört ablası ve dokuz tane yeğeni vardır. En küçük erkek kardeş olması onun için bazen avantaj çoğu zaman da dezavantaj olacaktır. Dört ablası da birbirinden farklı hayatlar yaşamakta ancak herhangi bir sorunları olduğunda ortak adres olarak Ali'nin kapısını çalmaktadırlar.
Yeğenleri de Ali'nin hayatında önemli bir yer tutar. Dayıları hepsini çok sever hatta onların problemlerinin de tek çözüm kaynağı Ali'dir. Adeta anneleridir. Ali'nin en yakın arkadaşı Nuri bir hamburgercide çalışmakta bunun dışında geçirdiği tüm zamanını kızlara ve hamburgerlere ayırmaktadır. Kız tavlamak için her zaman farklı yolları dener ve her seferinde çıkmazın içine girer. Ali'nin işi daha da zordur. Dört ablası da durmadan evlenmesi için başının etini yerler.



Dedektif Memoli - Yerli Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Memoli, bir cinayet masası dedektifi... En zehir hafiye zekasıyla çözülmesi en imkansız cinayetleri çözüp, katilleri adalete teslim ediyor..


Dedem Gofret ve Ben - Yerli Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

6 yaşında küçük bir çocuk, onu canından çok seven dedesi ve köpekleri Gofret’in hikayesi. Sıcak bir aile dizisi olan Dedem, Gofret ve Ben, unutulmaya yüz tutmuş çıkarsız sevgi-saygı, hoşgörü ve dostluk kavramlarının üzerine kurulan hikayesi.

Deli Balta - Yerli Dizi Online izle